Kávéfőző alkatrész webáruház
presszogepszerviz.hu
  Főoldal » Kávéfőző alkatrész áruház » Rendelés menete, fizetés Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   

Rendelés menete, fizetés

Rendelés menete, fizetés
Az eladás kizárólag online történik. Rendelni telefonon és E-mailben nem lehetséges! Üzletünk nincs, és készülék javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk!

Rendelés

A vállalkozás alanyi áfamentes, tételes kisadózó, ezért a feltüntetett árak bruttó árak. Áfa tartalom nélküli számlát állítunk ki a bruttó árakról.
Készülék javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk! E-mailben, illetve telefonon rendelést nem fogadunk el. Érvényes rendelést csak regisztrált megrendelő adhat le. Regisztrálni a Személyes beállítások menüpontnál lehet. Az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. Adatai megadását megelőzően, vagy azt követően is kosarába helyezheti a kívánt termékeket. Innen a kifizetésre kattintva mehet tovább a megrendelés lépésein. Választhat fizetési és szállítási módot. Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat és azt a megrendelés véglegesítése előtt közli önnel. Az áruházba az alkatrészek és típusok feltöltése folyamatos. Ha nem találja a kívánt típust, vagy alkatrészt, az nem jelenti azt, hogy nincs, érdeklődjön e-mailben utána a rendeles[kukac]presszogepszerviz.hu címen. Ha bizonytalan benne hogy az alkatrész megfelelő-e önnek, írjon nekünk Emailt, ebben adja meg a készüléke adatait, nem csak a készüléke fantázia nevét kérjük (Pld. Saeco Intelia), hanem a típusszámát vagy modell számát (Pld. Saeco Intelia HD8751). Írja meg, hogy mit keres hozzá, és segítünk a beazonosításban. Telefonon csak akkor hívjon minket, ha nem kapott választ az e-mailjére!

Fizetési módok

Az áruházban a minimális rendelési érték 4000 Forint postaköltség nélkül. Ha ezt nem éri el a rendelés összértéke, akkor programunk nem engedi tovább a fizetési oldalra. Ezen nem tudunk változtatni, ezért ha ezen összeg alatt kívánna mégis rendelni felesleges telefonálnia, nem tudunk segíteni!

Banki átutalással (előre fizetéssel). A csomag kiszállítása az átutalt összeg beérkezése után történik. A rendelés leadásakor a rendszer automatikus visszaigazolást küld, ebben talál egy linket, amire kattintva le tud tölteni egy Proforma számlát. Az eredeti számlát a csomagban küldjük el. Kérésére a számla 3. példányát e--mailben elküldjük, ha erre szüksége van az utaláshoz. Kérjük jelezze ezt nekünk a megjegyzésnél a rendeléskor, vagy Emailben!
Bankkártyás fizetési mód és fizetés a PayPal rendszerében - ezen fizetési mód esetén a PayPal internetes banki fizetési rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal azonosítóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal banki oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron, Maestro kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák. Segítséget a bankkártyás ás a PayPal fizetéshez ITT talál

Bankszámlaszámunk: Hanzély Mihály - Raiffeisen Bank - 12011856-01428717-00100005

Biztonság

Csak áruházunk megfelelő jogosultsággal ellátott munkatársai ill. azon személy(ek) aki(k)nek ön a hozzáférési kódját megadja láthatják ezen adatokat. Ezért kérjük, vigyázzon az általunk küldött jelszóra, ne küldje azt tovább. Lehetőleg biztonságos adatátviteli lehetőséget használjon e-mailjei olvasásánál, letöltésénél.

Tovább
Gyártók
Gyors kereső

Használd a billentyüket, hogy megtaláld a keresett terméket.
Részletes keresés
0 tétel
QR Code Link

Ügyfélszolgálat telefonszáma, munkanapokon 9-17 óráig: 06 20 484 7834

kispestivideo.hu