Kávéfőző alkatrész webáruház
presszogepszerviz.hu
  Főoldal » Kávéfőző alkatrész áruház » Rendelés menete, fizetés Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   

Rendelés menete, fizetés

Rendelés menete, fizetés
Az eladás kizárólag online történik. Rendelni telefonon és E-mailben nem lehetséges! Üzletünk nincs, és készülék javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk!

Rendelés

A vállalkozás alanyi áfamentes, tételes kisadózó, ezért a feltüntetett árak bruttó árak. Áfa tartalom nélküli számlát állítunk ki a bruttó árakról.
Készülék javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk! E-mailben, illetve telefonon rendelést nem fogadunk el. Érvényes rendelést csak regisztrált megrendelő adhat le. Regisztrálni a Személyes beállítások menüpontnál lehet. Az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. Adatai megadását megelőzően, vagy azt követően is kosarába helyezheti a kívánt termékeket. Innen a kifizetésre kattintva mehet tovább a megrendelés lépésein. Választhat fizetési és szállítási módot. Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat és azt a megrendelés véglegesítése előtt közli önnel. Az áruházba az alkatrészek és típusok feltöltése folyamatos. Ha nem találja a kívánt típust, vagy alkatrészt, az nem jelenti azt, hogy nincs, érdeklődjön e-mailben utána a rendeles[kukac]presszogepszerviz.hu címen. Ha bizonytalan benne hogy az alkatrész megfelelő-e önnek, írjon nekünk Emailt, ebben adja meg a készüléke adatait, nem csak a készüléke fantázia nevét kérjük (Pld. Saeco Intelia), hanem a típusszámát vagy modell számát (Pld. Saeco Intelia HD8751). Írja meg, hogy mit keres hozzá, és segítünk a beazonosításban. Telefonon csak akkor hívjon minket, ha nem kapott választ az e-mailjére!

Fizetési módok

Az áruházban a minimális rendelési érték 4000 Forint postaköltség nélkül. Ha ezt nem éri el a rendelés összértéke, akkor programunk nem engedi tovább a fizetési oldalra. Ezen nem tudunk változtatni, ezért ha ezen összeg alatt kívánna mégis rendelni felesleges telefonálnia, nem tudunk segíteni!

Banki átutalással (előre fizetéssel). A csomag kiszállítása az átutalt összeg beérkezése után történik. A rendelés leadásakor a rendszer automatikus visszaigazolást küld, ebben talál egy linket, amire kattintva le tud tölteni egy Proforma számlát. Az eredeti számlát a csomagban küldjük el. Kérésére a számla 3. példányát e--mailben elküldjük, ha erre szüksége van az utaláshoz. Kérjük jelezze ezt nekünk a megjegyzésnél a rendeléskor, vagy Emailben!

Bankkártyás fizetési mód és fizetés a PayPal rendszerében - ezen fizetési mód esetén a PayPal internetes banki fizetési rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal azonosítóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal banki oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron, Maestro kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák. Segítséget a bankkártyás ás a PayPal fizetéshez ITT talál

Bankkártyás fizetési mód a Paylike segítségével. Online bankkártyás fizetéssel a Paylike (E-mail:hello@paylike.hu , Telefonszám:+45 78 75 51 61 , Cím:P. O. Pedersensvej 14, Aarhus, Dánia, https://paylike.hu/) rendszerén keresztül. A presszogepszerviz.hu semmilyen körülmények között nem fér hozzá a bankkártya, vagy a hitelkártya adataihoz, nem is kezeli azokat. Adatait a Paylike biztonságos rendszerén keresztül kezeli. Banki partner- Paylike – A banki szolgáltatásokat a Clearhaus A/S (FT-no. 22006) biztosítja, amely hitelesítve van a dán pénzügyi felügyelet által és a Mastercard és Visa Principal Member tagjának minősül. A Paylike támogatja a 3-D Secure rendszert. A 3-D Secure szolgáltatás MasterCard-al és Visa-val is használható. A 3-D Secure engedélyezésével kártya tranzakcióit biztonságosabbá teheti. A 3-D Secure egy protokoll, aminek célja az online kártya tranzakciók biztonságának növelése. A biztonsági szolgáltatás a Visa-nál “Verified by Visa”, a MasterCard-nál pedig a “MasterCard SecureCode” néven működik. Probléma esetén elsősorban velünk vegye fel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

Paylike credit card

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt lesz látható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. Az árváltoztatás jogát a megrendelés leadása után is fenntartjuk, és erről még a rendelés teljesítése előtt a megrendelőt tájékoztatjuk. Amennyiben a rendelés adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, a rendelést töröljük. Nem vállalunk felelősséget az internetes felületen elhelyezett információk, referenciák tartalmáért és hitelességéért. A termékek beszállítási ideje, valamint a raktárkészlet bizonyos esetekben eltérhet a webes felületen feltüntetett adatoktól, ezért szükség esetén a megrendelések leadása után utólagos korrekció, egyeztetés szükséges. A felhasználó a regisztráció során a Rendelés, fizetés menüpont elolvasásával és tudomásul vételével igazolja, hogy ezt megértette.

Bankszámlaszámunk: Hanzély Mihály - Raiffeisen Bank - 12011856-01428717-00100005

Biztonság

Csak áruházunk megfelelő jogosultsággal ellátott munkatársai ill. azon személy(ek) aki(k)nek ön a hozzáférési kódját megadja láthatják ezen adatokat. Ezért kérjük, vigyázzon az általunk küldött jelszóra, ne küldje azt tovább. Lehetőleg biztonságos adatátviteli lehetőséget használjon e-mailjei olvasásánál, letöltésénél.

Tovább
Gyártók
Gyors kereső

Használd a billentyüket, hogy megtaláld a keresett terméket.
Részletes keresés
0 tétel
Főzőkar
Főzőkar
14700Ft
11700Ft
QR Code Link

Ügyfélszolgálat telefonszáma, munkanapokon 9-17 óráig: 06 20 484 7834

kispestivideo.hu