Kávéfőző alkatrész webáruház
presszogepszerviz.hu
  Főoldal » Kávéfőző alkatrész áruház » Szállítási díjtételek - szállítási módok Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   

Javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk!
Üzletünk nincs, csak rendelésre szállítunk!
A minimális rendelési érték 3000 Ft (plusz a postaköltség)


Az Eladó:
Hanzély Mihály EV.
Csomagküldő szolgáltatás engedély száma:3981753
Ügyfélszolgálat telefonszáma: munkanapokon 9-17 óráig: (06) 1 282 2624, (06) 20 484 7834
E-mail cím: rendeles@presszogepszerviz.hu
Az online webáruház 0-24 óráig üzemel.
Adószám: 40175425-1-43

A szállítás módja és költségei a kávéfőző alkatrész webáruházban

E-mailben, illetve telefonon rendelést nem fogadunk el. Készülék javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk! A Webáruházban csak a Magyar Köztársaság területére címzett megrendelések kerülnek elfogadásra. A nem a Magyar Köztársaság területére szóló postai és egyéb címre szóló megrendelések érvénytelenek.
Figyelem!
Webáruházunk nem alkatrészbolt, nincs üzlete, és nem tart Magyarországi raktáron alkatrészt. A központi raktárunk Németországban van, ahol több százezer termék van készleten. Minden rendelést mi is továbbrendelünk!
Munkanapokon a délután 16 óráig beérkezett, és kifizetett rendeléseket legkésőbb az 5.-ik munkanapon postára adjuk, de a Magyar Posta esetleges szállítási késedelmére nem tudunk garanciát vállalni. Az árut addig nem rendeljük meg önnek, amíg az ellenértéke nem érkezik be hozzánk. A szállítás esetleges csúszásáról, amely a szállító cég hibája miatt következik be, nem vállalunk felelősséget. Normál munkamenet esetén általában 5 munkanapon belül megkapja a rendelt árut.

Soha ne azonosítson csak képről, vagy ha nem 100%-ban biztos az alkatrészben! A kép után rendelt, vagy rosszul azonosított alkatrészek árát csak azok újraértékesítése után tudjuk visszautalni!
Ha bizonytalan benne hogy az alkatrész megfelelő-e önnek, írjon nekünk e-mailt, ebben adja meg a készüléke adatait, nem csak a készüléke fantázia nevét kérjük (Pld. Saeco Intelia), hanem a típusszámát vagy modell számát (Pld. Saeco Intelia HD8751). Írja meg, hogy mit keres hozzá, és segítünk a beazonosításban. Telefonon csak akkor hívjon minket, ha nem kapott választ e-mailjére!
Az áruházban a minimális rendelési érték 3000 Forint postaköltség nélkül. Ha ezt nem éri el a rendelés összértéke, akkor 1500 Ft kezelési költséget számolunk fel - vagy programunk nem engedi tovább a fizetési oldalra.
A robbantott rajzok pozíció száma alapján is tud rendelni. Érdeklődjön e-mailben, ha nem találja a keresett típust vagy alkatrészt!

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.

A webáruházunkban a kiskereskedelmi árakat tüntetjük fel. Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb feltételek a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a Ptk. idevonatkozó jogszabályai szerint.
A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

Szállítási módok

A szállítást a Magyar Posta végzi, neki fizet érte rajtunk keresztül, így egy esetleges áru visszaküldés esetén a szállítási költséget nem áll módunkban visszatéríteni.
A szállítási költség átlag 1300 Ft és 1500 Ft között van. A rendszer automatikusan kiszámítja a szállítási költséget a rendelés végén.
A ki nem fizetett rendeléseket a webáruház szoftvere 8 nap után véglegesen törli rendszerünkből.

Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és a fizetendő összeget. A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően általában 5 munkanapon belül kézhez veheti.

Banki átutalás esetén a : Hanzély Mihály, Raiffeisen Bank - 12011856-01428717-00100005 számlaszámra utalhat
Piros csekk esetén az alábbi címre küldje a pénzt: Hanzély Mihály, 1191 Budapest, Ady E.u.106.

A munkaidőben történő átutalás aznap, a munkaidőn kívüli (banktól függ, kb. 15.00 óra után hétköznap, és a teljes hétvége) pedig a következő munkanapon kerül az eladó számláján jóváírásra. Amikor ez megtörtént, megrendeljük a kért terméket vagy termékeket, majd annak beérkezése után azonnal postára adjuk azt a vevőnek, akinek ekkor azt már csak át kell venni a postástól, mivel előre minden költséget kifizetett.
A vevő olyan helyre is kérheti az árut, ahol egyébként nem tudnák készpénzben kifizetni (pl. munkahely, vagy ajándék valakinek ). Kényelmesen, otthoni számítógépünkről fizethet online átutalással.
Amíg a vételár nem érkezik be a számlánkra, addig nem történik meg a termék megrendelése, ill. postára adása.

A termékeket a vevő kizárólag az internetes felületen keresztül, regisztráció után rendelheti meg. Külön telefonos rendelési lehetőség nincs, de telefonon keresztüli egyéb ügyfélszolgálati ügyintézést, és segítségnyújtást munkanapokon folyamatosan biztosítunk. A képeken lévő egyes termékek kinézete bizonyos esetekben minimálisan különbözhet. Főleg érvényes lehet ez olyan termékekre, ahol a külső kinézet teljesen lényegtelen, pld. elektronikai alkatrészek. Azoknál a termékeknél, ahol a külső kinézet teljesen lényegtelen, kérjük vásárlóinkat vegyék figyelembe, hogy a termék külső kinézete minimálisan eltérhet a feltett képtől. A megrendelést a vásárló kizárólag írásban, e-mailben mondhatja le.

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését E-mailben is visszaigazoljuk. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

Tovább
Gyártók
QR Code Link
Gyors kereső

Használd a billentyüket, hogy megtaláld a keresett terméket.
Részletes keresés
0 tétel
Szerszám készlet
Szerszám készlet
16800Ft
14800Ft
Nincs még vélemény erről a termékről

Ügyfélszolgálat telefonszáma, munkanapokon 9-17 óráig: 06 20 484 7834

kispestivideo.hu