Kávéfőző alkatrész webáruház

Rendelés menete, fizetés

Az eladás kizárólag online történik. Rendelni telefonon és e-mailben nem lehetséges! Üzletünk nincs, készülék javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk! A webáruházban csak előrefizetéssel lehet vásrolni, ez lehet banki átutalás, vagy bankkártyás fizetés.

Rendelés

A vállalkozás alanyi áfamentes, ezért a feltüntetett árak bruttó árak. Áfa tartalom nélküli számlát állítunk ki a bruttó árakról.
Készülék javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk! E-mailben, illetve telefonon rendelést nem fogadunk el. Érvényes rendelést csak regisztrált megrendelő adhat le. Regisztrálni a Személyes beállítások menüpontnál lehet. Az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. Adatai megadását megelőzően, vagy azt követően is kosarába helyezheti a kívánt termékeket. Innen a kifizetésre kattintva mehet tovább a megrendelés lépésein. Választhat fizetési és szállítási módot. Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat és azt a megrendelés véglegesítése előtt közli önnel. Az áruházba az alkatrészek és típusok feltöltése folyamatos. Ha nem találja a kívánt típust, vagy alkatrészt, az nem jelenti azt, hogy nincs, érdeklődjön e-mailben utána a rendeles[kukac]presszogepszerviz.hu címen. Ha bizonytalan benne hogy az alkatrész megfelelő-e önnek, írjon nekünk Emailt, ebben adja meg a készüléke adatait, nem csak a készüléke fantázia nevét kérjük (Pld. Saeco Intelia), hanem a típusszámát vagy modell számát (Pld. Saeco Intelia HD8751). Írja meg, hogy mit keres hozzá, és segítünk a beazonosításban. Telefonon csak akkor hívjon minket, ha nem kapott választ az e-mailjére!

Fizetési módok

Az áruházban a minimális rendelési érték 4000 Forint postaköltség nélkül. Ha ezt nem éri el a rendelés összértéke, akkor programunk nem engedi tovább a fizetési oldalra. Ezen nem tudunk változtatni, ezért ha ezen összeg alatt kívánna mégis rendelni felesleges telefonálnia, nem tudunk segíteni!

Banki átutalással (előre fizetéssel). A csomag kiszállítása az átutalt összeg beérkezése után történik. A rendelés leadásakor a rendszer automatikus visszaigazolást küld, ebben talál egy linket, amire kattintva le tud tölteni egy Proforma számlát. Az eredeti számlát a csomagban küldjük el. Kérésére a számla 3. példányát e--mailben elküldjük, ha erre szüksége van az utaláshoz. Kérjük jelezze ezt nekünk a megjegyzésnél a rendeléskor, vagy Emailben!
Banki átutalás esetén a : Hanzély Mihály, Raiffeisen Bank - 12011856-01428717-00100005 számlaszámra utalhat.

Fizessen kényelmesen bankkártyával
Bankkártyával (Visa, Visa electron, Maestro, Mastercard, American express bankkártyát tudunk elfogadni, tehát nem csak dombornyomott kártyát) vagy Barion tárcával. A Barion tárcát viszont fel lehet tölteni készpénzzel (bármely CIB bankfiókban) és átutalással is, így nálunk indirekt módon készpénzzel és utalással is fizethet.
A bankkártya elfogadást is a Barion rendszere végzi.
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a Barion regisztráció (Barion tárca nyitása), elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.
Ha azonban regisztrál a Barion rendszerbe, soha többé nem kell begépelnie a kártyaadatait egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe és jelszava. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!
NINCS BANKKÁRTYÁM, FIZETHETEK ÁTUTALÁSSAL, KÉSZPÉNZZEL?
Igen! Készpénzzel is, utalással is:
Ha nincs bankkártyája, de van bankszámlája ahonnan tud utalni, akkor:
Nyisson egy ingyenes Barion tárcát a https://secure.barion.com/ címen.
Tegyen a Barion tárcájába megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz úgy, hogy a bankszámlájáról átutalja a Barion tárcájába az összeget. Ennek módjáról a Barion honlapján talál részletesebb információt.
Fizessen nálunk a Barion tárcájával.
Ha bankszámlája sincs, de van készpénze, akkor:
Nyisson egy ingyenes Barion tárcát a https://secure.barion.com/ címen.
Tegyen a Barion tárcájába megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz országszerte bármely CIB bankfiókban való készpénzes befizetéssel: bővebben itt
Fizessen nálunk a Barion tárcájával.
BIZTONSÁGOS A BARION?
Maximálisan.
A Barion egy szuperkorszerű és szuperbiztonságos, valamint szuperegyszerű online fizetési mód.
A Barion fizetést a Barion Payment Zrt, mint elektronikus pénz kibocsátó intézmény üzemelteti. Az egész Európai Unióra érvényes MNB (korábban PSZÁF) engedély száma: H-EN-I-1064/2013, Intézményi azonosító: 25353192.
A Barion rendszere megfelel PCI-DSS, azaz Payment Card Industry Data Security Standards követelményeinek!
Bővebben erről itt olvashat: https://doksi.barion.com/PCI-DSS
A Barion rendszere a Symantec által kibocsátott, 2048-bites RSA kulccsal ellátott, Class 3 EV (Extended Validation) azaz a bankok weboldalain is használttal azonos biztonságot nyújtó SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.


A biztonságos online bankkártyás fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártyás fizetési mód és fizetés a PayPal rendszerében - ezen fizetési mód esetén a PayPal internetes banki fizetési rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal azonosítóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal banki oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron, Maestro kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák. Segítséget a bankkártyás ás a PayPal fizetéshez ITT talál.


Biztonságos fizetés PayPal-al

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt lesz látható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. Az árváltoztatás jogát a megrendelés leadása után is fenntartjuk, és erről még a rendelés teljesítése előtt a megrendelőt tájékoztatjuk. Amennyiben a rendelés adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, a rendelést töröljük. Nem vállalunk felelősséget az internetes felületen elhelyezett információk, referenciák tartalmáért és hitelességéért. A termékek beszállítási ideje, valamint a raktárkészlet bizonyos esetekben eltérhet a webes felületen feltüntetett adatoktól, ezért szükség esetén a megrendelések leadása után utólagos korrekció, egyeztetés szükséges. A felhasználó a regisztráció során a Rendelés, fizetés menüpont elolvasásával és tudomásul vételével igazolja, hogy ezt megértette.

Biztonság

Csak áruházunk megfelelő jogosultsággal ellátott munkatársai ill. azon személy(ek) aki(k)nek ön a hozzáférési kódját megadja láthatják ezen adatokat. Ezért kérjük, vigyázzon az általunk küldött jelszóra, ne küldje azt tovább. Lehetőleg biztonságos adatátviteli lehetőséget használjon e-mailjei olvasásánál, letöltésénél.

Tovább
Gyártók
Gyors kereső

Használd a billentyüket, hogy megtaláld a keresett terméket.
Részletes keresés
0 tétel
Bankkártya elfogadás

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.