Vízszűrő, Kávéfőző alkatrész webáruház

3200Ft

Vízszűrő
[D330505]

Vízszűrő, Electrolux vízszűrő kancsóhoz
 • A patron akár 150 liter csapviz megtisztítására alkalmas. Az optimális eredmény érdekében azonban javasolt 30 nap után kicserélni.
 • A szűrő a rajta lévő fül segítségével könnyen eltávolítható.
 • Az ioncserélő gyanta csökkenti vízkőképződést (karbonát bevonat vagy alumínium), és eltávolítja a nehézfémeket (pl. ólom és réz). Az aktív szén alapú szűrés jelentősen csökkenti azon anyagok mennyiségét, melyek módosítják az illatokat és az ízeket - pl. klórvegyületek, rovarölőszerek és szerves szennyezések.
 • A PureAdvantage™ szűrő a 3M tisztítótechnológia fejlesztése, mely a lehető legkiválóbb teljesítmény és hatékonyság garanciája.
 • TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik és teljesítette az LGA egyedi kiváló vízszűrés és víztisztítás tesztjét.
 • Az innovatív PureAdvantage vízszűrő technológia nem csupán minden eddiginél gyorsabban képes tiszta, szűrt vizet biztosítani számunkra, hanem ízében is nagyon finommá teszi a csapvizet. A csapvíz szűrése azért nagyon praktikus dolog, mert teljes mértékben hasznosítja a már amúgy is rendelkezésre álló otthoni, vezetékes vizet.

  PureAdvantage vízszűrő technológia
  Az egyedülálló és innovatív szűrő az úgynevezett 3M víztisztítási technológiát alkalmazza, amely eltávolítja a csapvízből a szennyeződéseket, a szagokat és a kellemetlen ízeket, s ezáltal tiszta, egészségesebb vizet biztosít az egész család számára. A művelet 4 lépésben zajlik: előszűrés, ioncserélő szűrés, aktív szenes szűrés, illetve végső szűrés. Minden egyes szűrő mintegy 150 liternyi csapvíz megtisztítását teszi lehetővé, s az optimális teljesítmény érdekében rendszeresen (általában 30 naponta) cserélendő.

  Ultragyors áteresztés
  A PureAdvantage vízszűrő technológia kiváló minőségű és kétszer olyan gyors szűrést biztosít, mint a hagyományos víztisztító kancsók. 1 liter víz megtisztítása körülbelül 2 percet vesz igénybe, így kevesebbet kell várni a szűrésre, és több marad Önnek.

  Finom íz
  A PureAdvantage vízszűrő technológia eltávolítja a kellemetlen szagokért és ízekért felelős részecskéket, mint például a klór, vagy a szerves szennyeződések. A szűrt vízzel történő főzés javítja az ételek ízét, illetve például a teák és kávék aromáját és megjelenését.

  Hosszabb élettartamú konyhai gépek
  Szűrt víz használatával csökkenthető a vízkőlerakódás mértéke, s ezáltal növelhető a konyhai berendezések élettartama és teljesítménye.
  Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről
  Gyártók
  Gyors kereső

  Használd a billentyüket, hogy megtaláld a keresett terméket.
  Részletes keresés
  0 tétel
  Bankkártya elfogadás
  Gyártó infók
  Más termékei oldalunkon

  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.