Kávéfőző alkatrész webáruház

Javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk!
Üzletünk nincs, csak rendelésre szállítunk!
A minimális rendelési érték 4000 Ft
A webáruházban csak előrefizetéssel lehet vásárolni, ez lehet banki átutalás, vagy bankkártyás fizetés.


Az Eladó:
Hanzély Mihály EV.
Csomagküldő szolgáltatás engedély száma:3981753
Ügyfélszolgálat telefonszáma:
munkanapokon 9-12-ig és 14-17 óráig: (06) 1 282 2624
E-mail cím: rendeles@presszogepszerviz.hu
Az online webáruház 0-24 óráig üzemel.
Adószám: 40175425-1-43

A szállítás módja és költségei a kávéfőző alkatrész webáruházban

E-mailben, illetve telefonon rendelést nem fogadunk el. Készülék javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk! A Webáruházban csak a Magyar Köztársaság területéről beérkezett megrendelések kerülnek elfogadásra. A nem a Magyar Köztársaság területére szóló postai és egyéb címre szóló megrendelések érvénytelenek.
Fizetőeszközként kizárólag forintot fogadunk el.
Figyelem!
Webáruházunk nem alkatrészbolt, nincs üzlete, és nem tart Magyarországi raktáron alkatrészt. A központi raktárunk Németországban van, ahol több százezer termék van készleten. Minden rendelést mi is továbbrendelünk!
Az áruházban a minimális rendelési érték 4000 Forint postaköltség nélkül. Ha ezt nem éri el a rendelése összértéke, akkor a rendelés véglegesítése előtt a program ezt kiegészíti 4000 forintra. Utánvétes szállítás és fizetési mód nincs!


Soha ne azonosítson csak képről, vagy ha nem 100%-ban biztos az alkatrészben! A kép után rendelt, vagy rosszul azonosított alkatrészek árát csak azok újraértékesítése után tudjuk visszautalni!
Ha bizonytalan benne hogy az alkatrész megfelelő-e önnek, írjon nekünk e-mailt, ebben adja meg a készüléke adatait, nem csak a készüléke fantázia nevét kérjük (Pld. Saeco Intelia), hanem a típusszámát vagy modell számát (Pld. Saeco Intelia HD8751). Írja meg, hogy mit keres hozzá, és segítünk a beazonosításban. Telefonon csak akkor hívjon minket, ha nem kapott választ e-mailjére!

A robbantott rajzok pozíció száma alapján is tud rendelni. Érdeklődjön e-mailben, ha nem találja a keresett típust vagy alkatrészt!

Szállítási határidő:

A munkanapokon 16 óráig megrendelt és kifizetett rendeléseket általában 7 munkanapon belül megkapja, és munkaidőben ér a megadott szállítási címre.
Kivéve:
- az adott terméknél más szállítási határidő van feltüntetve (a termékleírásban),
- nagykereskedelmi partnerünk 3 napnál hosszabb időre vállalja csak annak beszerzését,
- hiánycikkek, illetve
- baleset, előre nem látható közlekedési akadályok esetén.
A kiszállítás napján a futárszolgálat SMS-ben értesíti önt a megadott telefonszámon, ezért kérjük, rendeléskor mindig adja meg mobiltelefonszámát, amely SMS-t képes fogadni, és hogy a futár egy esetleges sikertelen kézbesítéskor tudjon Önnel egyeztetni az átvételről. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs sem adatfeldolgozás, sem szállítás.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.
A vételárat a rendelés leadása után ki kell egyenlíteni. Amíg a rendelés nincs kifizetve, nem rendeljük meg a terméke(ke)t.

A webáruházunkban a kiskereskedelmi árakat tüntetjük fel. Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb feltételek a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a Ptk. idevonatkozó jogszabályai szerint.
A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

Szállítási módok

Személyes átvételre nincs lehetőség, az MPL futár szállítja ki önnek a megrendelt árut.
A ki nem fizetett rendeléseket a webáruház szoftvere 7 nap után véglegesen törli rendszerünkből, melyről e-mailben is értesítést kap. Utánvétes vásárlás a webáruházban nem lehetséges.

Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termék(ek)et, a rendszer azonnal kiszámítja a fizetendő végösszeget.

Ha vételár kifizetése megtörtént, megrendeljük a kért terméket vagy termékeket, majd annak beérkezése után azonnal postára adjuk azt a vevőnek, akinek ekkor azt már csak át kell venni a postástól, mivel előre minden költséget kifizetett.
A vevő olyan helyre is kérheti az árut, ahol egyébként nem tudnák készpénzben kifizetni (pl. munkahely, vagy ajándék valakinek). Kényelmesen, otthoni számítógépéről fizethet online átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel.
Amíg a vételár nem érkezik be a számlánkra, addig nem történik meg a termék megrendelése, ill. postára adása.

A termékeket a vevő kizárólag az internetes felületen keresztül, regisztráció után rendelheti meg. Külön telefonos rendelési lehetőség nincs, de telefonon keresztüli egyéb ügyfélszolgálati ügyintézést, és segítségnyújtást munkanapokon folyamatosan biztosítunk. A képeken lévő egyes termékek kinézete bizonyos esetekben minimálisan különbözhet. Főleg érvényes lehet ez olyan termékekre, ahol a külső kinézet teljesen lényegtelen, pld. elektronikai alkatrészek. Azoknál a termékeknél, ahol a külső kinézet teljesen lényegtelen, kérjük vásárlóinkat vegyék figyelembe, hogy a termék külső kinézete minimálisan eltérhet a feltett képtől. A megrendelést a vásárló írásban, e-mailben mondhatja le, - munkanapokon a fejlécben jelzett időpontokon telefonon is jelezheti szándékát - azonban kérjük, mindenképpen írásban tegye ezt meg, azt tekintjük hivatalosnak.

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését E-mailben is visszaigazoljuk. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

Tovább
Gyártók
Gyors kereső

Használd a billentyüket, hogy megtaláld a keresett terméket.
Részletes keresés
0 tétel
Bankkártya elfogadás
Gőzcső vég
Gőzcső vég
6434Ft
5000Ft

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.